Hvem skal udsmykke tunnellen i Tvingstrup?

Den første afstemning om maleriet af tunnellen er afgjort – og der var 29 stemmer for, at der skal males noget nyt – og fire stemmer for at genopfriske det eksisterende maleri. Derfor søger TKIF nu midler til ny udsmykning af tunnellen.

Byens borgere inviteres med til at afgøre, hvordan det nye maleri skal se ud. TKIF har været i dialog med to mulige kunstnere, som har hver deres specielle udtryk – og derfor skal I være med til at afgøre, hvad I helst vil kigge på i de næste 20-30 år.

Uanset, hvem der får opgaven, så lyder den på at skabe et værk med inspiration fra Tvingstrups fortid i form af gravhøjen Tremhøj, den gamle stationsbygning, marker og mennesker i et lille lokalsamfund. Det var disse ønsker og ideer, der kom fra deltagerne ved TKIFs generalforsamling i april.

Valget af kunstnere til opgaven står mellem:

  1. Den lokale billedkunstner Thue Møller, som arbejder med forskellige teknikker og har sin helt egen umiskendelige streg.
  2. Virksomheden murkunst.dk, som er specialiserede i unikke, skræddersyede dekorationer på bygninger, gavle, vægge og tunneller.

Sådan stemmer du

Hvis du er bosat i Tvingstrup eller opland, så kan du stemme ved at sende en mail til: tvingstrup@protonmail.com – skriv hvem du ønsker skal udsmykke tunnellen og angiv dit navn og adresse. Du kan også gå op i Røde Kors butikken i Tvingstrup – og afgive din stemme på en blanket, du kan få hos personalet i butikken.

Afstemningen slutter fredag den 12. juli kl. 16.00.

Herunder kan I se flere eksempler på de to kunstneres værker. Besøg også deres hjemmesider for at se mere: murkunst.dk og Thue Møller.

Thue Møller

Murkunst.dk