Affaldsindsamling i Tvingstrup

Det er tid til den årlige affaldsindsamling lørdag den 13. april – en oplagt mulighed for at hive familien med ud i den friske luft og være sammen om en god gerning. Du kan også møde andre søde borgere fra byen, som du ikke kendte.

Vi mødes til kaffe og rundstykker i Klubhuset på Serridslevvej 88 lørdag den 13. april fra kl. 9.45 til 10.15.

Herfra får vi tildelt ruter, poser, handsker og tænger til at samle op med.

Kl. 12.00 er der pølser på grillen og øl/vand til alle.

Vi opgør vores fund og sender resultatet til Danmarks Naturfredningsforening, som står bag den nationale indsamling. I år er der fokus på nikotin-poser, så vi skal registrere alle de små hvide poser og emballagebøtter, vi finder.

Vel mødt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait